Vanlı İş Adamından Türkiye'nin 81 İline hizmet...(vanekspres.com)

24

Kasım

Vanlı İş Adamından Türkiye'nin 81 İline hizmet...(vanekspres.com)

Wilco Group Genel Müdürü Mehmet Avcı, Türkiye geneli 81 il’de, 2.000 noktada hizmet vererek, ülkemizin en büyük hijyen şirketi olmanın gururunu binlerce çalışanımızla yaşamaktayız, her zaman yenilikçi bir vizyona sahip kurumsal yapısıyla ilerleyişini sürdüren grubumuz; Türkiye’de hizmet verdiği alanlar içinde çok önemli bir konuma gelmiş ve iş yaptığı kurumlar tarafından çalışmaları takdirle bir yapıda olduklarını söyledi. Mehmet Avcı, “Grubumuz Türkiye ve Yurt Dışında Temizlik, Katı Atık Yönetimi, Güvenlik, İnşaat ve Yardımcı Personel hizmetleri vermektedir”, şeklinde konuştu.

Mehmet Avcı: Wilco Group, ofis temizliği, toplu taşım araçları temizliği, AVM temizliği, hastane temizliği, okul temizliği ve katı atıkların toplanması ve açık alanların genel temizliğinde yarım asırlık bir tecrübeye sahip. Bugün, ticari temizlik denildiğinde, Türkiye’de ilk akla gelen birkaç firmadan biridir Wilco Group, kazandığımızı kendi işimize yatırdık. Bu alanda ilerledik ve büyüdük. Bu nedenledir ki Wilco Group’un Hizmet kalitesi ve standartları, istikrarlı biçimde yükseldi. Nitekim bunu, hizmet verdiğimiz kurumlardan da anlayabilirsiniz.

MOBİL BİR YAPIMIZ VAR, KOLAY ADAPTE OLUYORUZ

Wilco Group olarak, Türkiye’nin 81 ilinde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bu bizim için büyük bir avantaj, bizimle çalışmak isteyecek potansiyel müşterilerimiz için de önemli bir avantaj. Dolayısıyla, İstanbul ve Ankara merkezli kurumsal firmalara sağladığımız hizmet kalitesini, Anadolu’nun her iline ve ilçesine rahatlıkla transfer edebiliyoruz. Her yerde şirket örgütlenmesi sağladığımız için ülkenin en uç noktasına bile temizlik hizmeti götürmemiz, bizim için çok kısa bir zaman alıyor. Mobilitemiz sayesinde, kolay adapte oluyoruz. Bu da hizmet kalitemizi yukarıya çeken bir özelliğimiz.

YENİLİKÇİ VE ÜRETKEN BİR KURUMUZ

İşimize yatırım yapıyoruz, Ar-Ge departmanımız ticari temizlikte hizmet, sistem ve ürün kalitesini arttırmak için çalışıyor. Okul temizliği üzerine araştırmalar yapıyor. Yaptığımız araştırmalarda bu konudaki eksiklikleri, tüketicilerin beklentilerini ve görüşlerini tespit ettik ve bu doğrultuda X Line Okul adlı yepyeni bir temizlik sistemi geliştirdik.

TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPIYORUZ

Wilco Group, temizlikte, klasik yöntemler ve araçlarıyla yetinen bir kurum değil. En yeni gelişmeleri yakından takip ediyor ve bunları hiç vakit kaybetmeden kendi işimize transfer ediyoruz. Örneğin çalışanlarımızın sağlığı bizim açımızdan çok önemli,bu nedenle, örneğin şu günlerde, ergonomik temizlik araçları üzerinde çalışıyoruz. Ar-Ge ekibimiz, bu konuda sık sık yurt dışına giderek yenilikçi şirketlerle temaslarda bulunuyor. Fuarları çok sık takip ediyoruz. İnsan fiziğini en az yoran, en az fiziki güçle ve kolayca kullanılabilen temizlik teçhizatlarını araştırıyoruz.

Yine hijyen konusunda, nano teknoloji ile üretilmiş, insan sağlığına zarar vermeyen, daha kalıcı ve koruyucu temizlik maddelerini araştırıyoruz. Çok kullanımlı, kalabalık mekanlarda, uzun süreli ortam sterilizasyonunu sağlayan bu maddeleri kullanmak, maliyetli. Ancak bunu yapmak hem bizim rekabet gücümüzü arttırıyor, hem de kurumsal saygınlığımıza güç katıyor.

Mehmet Avcı: Temizlik sektörünün yıldızlarından biri olan Wilco Group, sürekli büyümeyi hedef alan bir kurum. Hızlı değil, yeterli ve sağlıklı büyümeden yanayız. Yatırımlarımızı temizlik ile bağlantılı alanlarda yapmak istiyoruz. Gelişmiş ülkelere de iş yapma gibi bir hayalimiz var. Bu nedenle çok stratejik adımlar atıyor ve global firmalarda olduğu gibi kurumsal bir yapıya sahip, olduklarını belirti.



Haber Llinki : http://www.vanekspres.com/gundem/vanli-is-adamindan-turkiye-nin-81-iline-hizmet-h11806.html?fbclid=IwAR0UwvA4kV7WtXXXAcuG3jdLJBfE6a8ERFS6mCVyE8aoxArKfbnKnuw9TnY